Logo UHasselt

menu

UHasselt SEE


Universiteit Hasselt School of Expert Education

UHasselt SEE

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

OPLEIDINGEN OP MAAT


In de opleidingen op maat maken we een onderscheid tussen opleidingen op maat van bedrijven en/of andere organisaties en opleidingen op maat van particulieren.


Opleidingen op maat van bedrijven (in-company)

Bij in-company opleidingen wordt op uw specifieke vraag en in onderling overleg een opleidingsprogramma gemaakt voor uw bedrijf of organisatie. Vertrekkende van een concrete doelgroep en haar opleidingsbehoeften wordt een programma op maat opgezet.

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Stefan Coenen indien u interesse heeft in een opleiding op maat van uw bedrijf of organisatie.
E stefan.coenen@uhasselt.be of T +32 (0)11 26 87 08

 

Opleidingen op maat voor scholen

Wenst u een teamgerichte workshop of een opleiding op maat te organiseren voor uw pedagogische studiedag?
Wij helpen u graag.

Vraag meer info aan : KLIK HIER

 

Opleidingen op maat van particulieren

Het flexibiliseringsdecreet maakt het mogelijk om opleidingsonderdelen naar keuze uit een reguliere bachelor- of masteropleiding te volgen.

Via een inschrijving met een creditcontract volg je dan les samen met de reguliere studenten, doe je examen en verwerf je een creditbewijs voor het opleidingsonderdeel waarvoor je geslaagd bent.

Je kan in principe alle opleidingsonderdelen kiezen en dus je eigen opleiding op maat samenstellen, maar voor sommige onderdelen worden er eisen gesteld op het vlak van voorkennis (begincompetenties). Alle opleidingsonderdelen en ook hun specifieke begincompetenties vind je terug in de studiegids. De studiegids biedt verschillende manieren aan van zoeken: per opleiding (je vindt alle opleidingsonderdelen onder het kopje Modeltraject) of per opleidingsonderdeel (alle opleidingsonderdelen over alle opleidingen en faculteiten heen).


studiegids >

meer info over het creditcontract systeem >

contacteer een informatieverstrekker  >